Terminens tanzanska medarbetare

Hej på er!

En vecka har gått sedan terminen startade och Edward säger att allt är precis som det ska. Kul! Han kommer snart skicka bilder inifrån klassrummen, men till dess vill vi presentera terminens medarbetare i Tanzania. Edward och Joh är våra ”permanenta” medarbetare, medan lärare och praktikanter byts ut varefter vi förflyttar undervisningen till olika byar.

IMG_20150813_153518

 

Edward Lembo – Fältansvarig

Edward föddes 1988 i Nzega där han i dag bor tillsammans med sin fru och deras gemensamma barn. Vid sidan av Give Opportunity är han också rektor på St. Bernadette English Medium School, som också ligger i Nzega. Han studerar också utbildning och undervisning vid Tanzanias Open University.

Edward har arbetat med Give Opportunity sedan starten 2011 och är en ovärderlig tillgång för oss och organisationen. Han är otroligt duktig på allt han tar sig an!

 

 

 

 

 

 

 

IMG_2331

 

John Ng’ombeyapi – Kassör

John föddes 8 december 1981 i staden Nkinga som ligger i Taboraregionen. Han är gift med en fantastisk kvinna vid namn Rhoda och de har tillsammans en dotter. Han anser att arbetet med Give Opportunity är hans kall och att han älskar att hjälpa människor som behöver det.

John har varit engagerad i Give Opportunity som såväl lärare som kassör. Numer arbetar han dock bara som kassör och arbetar förstås nära Edward. John har varit engagerad i organisationen sedan 2012 och är liksom Edward en ovärderlig medarbetare inom organisationen.

 

 

 

 

 

 

 

IMG_20150910_170223

 

Geniva Eustace – Lärare

Geniva är ansvarig lärare och undervisar på vårt center i Miguwa sedan början av 2014. Praktikant och assistent i hennes klassrum är Elias Lugabandana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_20150910_180211

 

Reuben Isaya – Lärare

Reuben är ansvarig över vårt center i Kitongo, där han också undervisar. Detta är Reubens tredje termin inom organisationen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_20150910_175434

 

Mseven Masumbuko – Praktikant

Mseven arbetar tillsammans med Reuben i vårt center i Kitongo. Han assisterar läraren med att hjälpa eleverna med diverse engelskövningar liksom har andra administrativa uppgifter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ett riktigt härligt team att jobba med!

Comments are closed.