Stöd oss

give opporunity giveoppedu tanzania engelska utbildning NGO Sverige

 

GO är en organisation som drivs ideellt av ungdomar och det arbete vi gör är möjligt endast tack vare frivilliga bidrag.

Vill du vara med och bidra till vår verksamhet? Pengarna går oavkortat gå till verksamheten i Tanzania, och alla bidrag – stora som små – är för oss ovärderliga!

Bidra NU
Om du tycker att vår verksamhet jobbar för något bra, har du möjlighet att vara med att bidra med en valfri summa. Detta sker enkelt utan att du binder dig till någonting.

Sätt in ditt bidrag på PlusGirokonto 59 69 51-4.

Bli MEDLEM
Ju bredare front – desto starkare är vi! Som medlem visar du att du instämmer i våra värderingar – att barn och ungdomar ska ges samma möjligheter till utbildning. Du kommer även erhålla nyhetsbrev och uppdateringar.

Så blir du medlem:

  1. Logga in på din internetbank.
  2. Betala årsavgiften till PlusGirokonto 59 69 51-4. Årsavgiften är följande:
 • Ålder
 • Årsavgift
 • -25
 • 100 kronor
 • 26-65
 • 200 kronor
 • 66+
 • 100 kronor
 1. I fältet för OCR-nummer/Meddelande anger du för- och efternamn, personnummer på formen ÅÅMMDD samt din fakturaadress och e-mailadress.
 2. När vi mottagit din medlemsavgift kommer du inom kort att få en bekräftelse skickad till din e-mail.
  När en förnyelse av ditt medlemskap blir aktuell kommer en påminnelse skickas ut.

 

Ung och driftig?
Med hjärta och intresse för mänskliga rättigheter?

Det är precis sådana som du som driver organisationen! Känner du att du vill engagera dig i vår verksamhet på något sätt, så tveka inte att ta kontakt med oss. Ju fler vi är, desto bättre möjligheter kommer vi ges att etablera organisationen och låta den expandera. Engagemanget belönas med att du stolt kan säga att du varit med och påverkat verksamheten!

Klart att du vill bli en i teamet! Anmäl ditt intresse genom att skicka ett e-mail till nils.edlund@giveopportunity.org!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *