Kursavslutning och kursbörjan!

Hej på er!

Med anledning av att hemsidan håller på att omstruktureras har det varit problematiskt att lägga upp inlägg. Här kommer i alla fall bilder från vårens kursavslutning. Ännu ett härligt gäng elever som genomgått GO’s engelskutbildning, fantastiskt va? :)

 

Och nu i början av september, närmare bestämt den 7:e, börjar GO’s fjärde verksamhetsår i Tanzania, vår nionde termin och våra 17 och 18 klasser. Helt otroligt! Det känns förstås hur kul som helst. Med oss denna termin har vi förstås Edward Lembo och John Ng’ombeyapi, men det är inte bestämt ännu i vilka byar vi kommer hålla till.

 

Hemsidan är som sagt under uppbyggnad. Två härliga tjejer som studerar webbdesign har hört av sig och vill hjälpa oss ideellt med att fräscha till den. Förhoppningsvis hinner den bli klar till terminsstart, men det återstår förstås att se. Känns i alla fall väldigt roligt eftersom det är något vi länge har velat göra, men helt enkelt inte har kompetens att göra. Vi är i alla fall dessa evigt tacksamma, som får presentera sig själva i ett senare inlägg :)

 

IMG_20150514_174656

Diplomutdelning!

IMG_20150514_175032

Diplomutdelning!

SAM_2072

Hela gänget uppsamlat, Edward Lembo längst fram. Nöjda och glada elever med diplom :)

SAM_2102 SAM_2111

 

 

Ha en fortsatt trevlig vecka!

Comments are closed.